Dexter Sezonul 5 Episodul 5

Urmareste gratis episodul 5 First Blood, sezonul 5 din serialul online Dexter. Nu trebuie sa downloadezi/descarci episodul, ci doar sa dai play pentru a-l urmari online cu subtitrare in romana.

Dexter Sezonul 5 Episodul 5 First Blood


Daca nu functioneaza episodul sau nu este buna subtitrarea nu ezita sa ne contactezi sau daca ti-a placut Dexter online, poti sa-i anunti si pe altii, lasand un comentariu mai jos!

15 comentarii:

Anonim spunea...

asta i seriozitate de 2 lei...ori nu e buna inregistrarea,ori e unsuported video file format,ori sant doua variante si amandoua se vad groaznic....io zic sa revizuiti daca tot am dat comment,ca vad ca nici nu prea aveti!

Seriale Online spunea...

Mai intai invata sa citesti, sau sa gandesti si apoi poti sa lasi si comentarii! Nu vezi ca episodul are premiera azi in USA? Scrie mare cu rosu! Cel mai probabil maine o sa fie pus episodul pe site!

Anonim spunea...

anonim...ej'prost...

Seriale Online spunea...

Episodul a fost pus, vizionare placuta!

Anonim spunea...

decat sal dati asa "operativ" mai bine nul dati deloc, sal dowloadez de pe vrun tracker e mai rapid decat sal astept sa se incarce cu vitea vstr, mereu dati greu filmele in premiera...

Seriale Online spunea...

Pai si de ce nu il downloadezi? De ce te mai uiti aici la el si dupa aia te plangi...?

Anonim spunea...

...Daca nu functioneaza episodul sau nu este buna subtitrarea nu ezita sa ne contactezi sau daca ti-a placut Dexter online, poti sa-i anunti si pe altii, lasand un comentariu mai jos!... te autoinvitai sa ajuti cand defapt te porti si vb ca un ingamfat, rusine!

Seriale Online spunea...

Nu stam sa ne certam cu noi, dar daca tu vi aici si spui ca mai bine il dam sau nu il dam, ca mai bine il iei de pe tracker, pai ia-l tata de acolo!
Sau ca nu iti merge tie asta nu inseamna ca nu functioneaza episodul!

Anonim spunea...

Salutare
Ma bucur nespus de mult ca pot sa vad acest serial. Asta da film de calitate si unul dintre cele mai bune seriale. De abia astept sa vad care este finalul acestui sezon :). Sunteti cei mai tari. Peace!!

Anonim spunea...

sunteti f tari....ms pt Dex....

Anonim spunea...

mai seriale online,nu trebe sa te ataci asa repede,am inteles,premiera e scrisa cu rosu....dar,mai ai probleme cu calitatea,de aia ai uitat sa vb? de ce nu se vede clar,se vede chiar rau!in rest n am ce comenta.....

Anonim spunea...

Nu reusesc sa inteleg problemele unora si nu stiu de ce ma intereseaza, poate pt. ca mai toti dau vina pe cei de la "serialepe.net".
In primul rand este un site unde poti vizualiza filme online GRATUIT. Cu ce e de vina saracu om ca nu uploadeaza repede episodul? Cu ce e de vina ca tie ti se incarca greu sau deloc (mai mult ca sigur problema de net).
Pentru cei cu plangeri, exista si torenti(de unde downloadezi gratuit as well).
Din partea mea numai cuvinte de lauda si keep up the good work.
Over and out!

Anonim spunea...

ba cacatii care va plangeti gura mica daca nu va comvine si descarcativil de la mama dracu acu lasatima sa ma uit la episod

razvan spunea...

Io sunt multumit si de calitate si de viteza cu care se incarca .
Bv. serialepe.net !

Anonim spunea...

In seara asta nu merge niciun serial,cel putin din cele dorite de mine!E vreo problema?

Trimiteți un comentariu

 
 
 

Despre Seriale pe Net


Seriale pe Net, va ofera o colectie diversificata de seriale online gratis subtitrate in limba romana.

Ne dorim ca, Seriale pe Net, sa fie locul dumneavoastra preferat pentru a viziona cele mai noi episoade din serialele sau desenele animate preferate.

Pentru a stii cand sunt adaugate noi seriale online sau episoade online va puteti abona la newsletter-ul nostru sau sa puneti un semn la aceasta pagina.


Vizionare placuta!

Ne gasiti si pe:




Seriale Pe Net on Twitter


Seriale Pe Net on HI5


Seriale Pe Net RSS

Pentru cei ce vor sa ne sustina!

Ti-a placut site-ul si vrei sa afle si prietenii tai de el? Copiaza codurile de mai jos fie pentru banner fie pentru link si afiseaza-l pe blogul tau. Multumim!

Seriale Online

Seriale Online